Cum să devii un client preferat Herbalife

Obținerea unui stil de viață mai sănătos nu este o sarcină ușoară. Indiferent dacă doriți să pierdeți în greutate, să vă mențineți compoziția corporală ideală sau pur și simplu să rămâneți plin de energie pe tot parcursul zilei, Herbalife Nutrition vă poate ajuta. Shake-urile, gustările și suplimentele noastre pline de nutrienți sunt concepute pentru a vă ajuta să vă simțiți cât mai bine, oferind nutrienții esențiali de care corpul dumneavoastră are nevoie pentru a vă atinge obiectivele.

Devenind Client Herbalife Preferred, veți obține un abonament care vă permite să cumpărați produsele noastre la un preț redus și vă ajută să construiți o afacere de succes. Veți avea, de asemenea, acces la un site web personal, materiale de instruire și un abonament gratuit la revista bisăptămânală The Scoop, care oferă rețete specializate și sfaturi de la un antrenor Herbalife Nutrition.

Herbalife Nutrition crede în dăruirea comunității și are o rețea globală extinsă de parteneri de caritate și evenimente de strângere de fonduri. Compania a strâns peste 1,3 milioane de dolari pentru diferite organizații caritabile, inclusiv Fundația Make-A-Wish, CARE și World Vision.

Spre deosebire de unele produse nutritive de pe piață, Herbalife este formulat folosind ingrediente naturale. Formulele noastre se bazează pe știință și conțin micronutrienți, cum ar fi magneziu, vitamina D și vitamina E, pentru a susține o viață sănătoasă. Aceste ingrediente provin din soia, ovăz, semințe de in, aloe vera și alte plante. În plus, produsele noastre sunt sigure pentru consum și sunt folosite de milioane de oameni din întreaga lume.

Pentru a deveni Client Herbalife Preferred, pur și simplu completați cererea online și primiți un Card de Membru. Apoi, te vei putea bucura de o reducere de până la 25% la produsele Herbalife și de un shaker sau o sticlă de apă Herbalife gratuite.

În funcție de volumul vânzărilor, este posibil să aveți posibilitatea de a câștiga plăți bonus și alte recompense. De asemenea, puteți câștiga comisioane prin recrutarea de noi Distribuitori / Asociații Herbalife, ceea ce este o modalitate excelentă de a vă dezvolta afacerea.

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started